't Veld - Molenzicht - fase 1 Geffen

Levensloopbestendige hoekwoning | Bouwnummer 26

€ 445.000,- v.o.n.
Favoriet
Woning: 121 m2
Perceel: 174 m2
Slaapkamers: 1
Bouwjaar: 2025

Over deze woning

Mooi nieuws vanuit nieuwbouwplan 't Veld Geffen: op vrijdag 28 juni 2024 starten we met de verkoop van 5 levensloopbestendige rijwoningen!

Geheel in de sfeer van de regio en de bijzondere locatie worden de unieke woningen uitgevoerd in een karakteristieke boerderijstijl. De woningen zijn gesitueerd op de mooiste locatie van dit woningplan, namelijk aan een groenzone tegenover de bekende Molen Zeldenrust. De naam ‘MolenZicht’ doet voor de bewoners van deze boerderijwoningen alle eer aan.

De boerderijwoningen zijn levensloopbestendig. Wonen, wassen, leven, douchen en koken op de begane grond. Alles wordt uitgevoerd met hoogwaardig materiaal en uiteraard wordt er extra gelet op duurzaamheid. De landelijke uitstraling van de nultreden woningen gaat hier perfect samen met eigentijds en toekomstbestendig wonen. Elke woning heeft een ruime parkeervoorziening op eigen terrein, zodat u makkelijk uw auto kunt in- en uitstappen. Het spreekt voor zich dat senioren hier een fijne woning en omgeving aantreffen. Hier vindt u vooral rust en een prachtig uitzicht. Heerlijk om van hieruit de omgeving te verkennen, te voet of op de fiets.

Start verkoop
De verkoop gaat a.s. vrijdag op 28 juni officieel van start. Vanaf 28 juni 10:00 uur kunt u alle informatie over de woningen van fase 1 bekijken op www.hetveld-geffen.nl. Ook kunt u op de projectwebsite de digitale verkoopstukken downloaden. Oriënteert u zich liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie ligt vanaf 01 juli a.s. voor u bij ons klaar op kantoor aan de Kruisstraat 21 te Oss.

Inschrijven
Inschrijven voor deze woningen kan middels het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is via de website en bij de makelaars. De inschrijving sluit op maandag 8 juli 2024 12:00 uur. Heeft u interesse? Zorg dan dat uw inschrijving voor die tijd ons is ingediend. Wanneer u tussentijds vragen hebt kunt u ook altijd bij ons terecht.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 445.000,- v.o.n.
Status: Onder optie
Aanvaarding: In overleg
Bouw
type-object: Woonhuis
Type: Hoekwoning
Soort: Bungalow
Bouwjaar: 2025
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte: 121 m2
Perceeloppervlakte: 174 m2
Inhoud: 437 m3
Indeling
Kamers: 3
Slaapkamers: 1
Energie
Isolatievormen: Volledig geisoleerd
Soorten verwarming: Vloerverwarming geheel, warmtepomp
Soorten warm water: Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen: Achtertuin
Achteringang: Nee
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Op eigen terrein
Capaciteit: 1

Interesse?

Voor meer informatie over nieuwbouw helpen we je graag verder.

Kan ik deze woning betalen?
waar kunnen we je bij helpen?

waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens