De Ruiter Uden: wonen aan de rand van de natuur

Wonen Nieuws
Juni 2023

Nieuwbouwproject De Ruiter

Het gaat hard met nieuwbouwproject De Ruiter in Uden. Ook de 29 woningen in onze portefeuille zijn vrijwel allemaal verkocht. Op het terrein zijn nog enkele tweekappers te koop. Makelaar Jeffrey Gremmen legt uit wat dit project zo bijzonder maakt.

Plan De Ruiter bestaat uit 165 woningen, die allemaal liggen in de driehoek tussen de Ruitersweg en de wijk Hoenderbos. Jeffrey: “Het wordt een gemêleerde wijk met woningen van alle prijsniveaus en segmenten, van sociale huur tot vrijstaand. ‘Onze’ woningen in de wijk bestaan onder andere uit tweekappers en vrijstaande woningen: mooie kavels met een goed volume, zowel qua woning als tuin.”

Groen en landelijk

De Ruiter is onderdeel van Uden-Zuid en schurkt aan tegen woonwijk Hoenderbos. Volgens Jeffrey is de locatie groen en landelijk. “Uden-Zuid is sowieso een positieve wijk met veel groen, en met legio voorzieningen als basisscholen, kinderdagverblijven, een supermarkt, een snackbar en diverse speelgelegenheden. Bovendien wandel je vanaf De Ruiter zó het buitengebied in. Ideaal dus voor natuurliefhebbers, al heeft de wijk zelf ook veel groene hofjes en erven.”

Levensloopbestendig wonen

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling bouwt de 29 woningen die we als Van der Krabben aanbieden. Bijzonder zijn de vier levensloopbestendige woningen. Jeffrey: “De vraag naar die woningen is groot, dus deze waren snel verkocht. Ze hebben allemaal een volledig woonprogramma op de begane grond, dus inclusief slaap- en badkamer. Ook vind je op de bovenverdieping nóg twee slaapkamers en eventueel een badkamer. Dat maakt ze aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen. Voor medioren bijvoorbeeld, maar ze doen het ook prima als gezinswoning.”

Laatste woningen

Er zijn nog een aantal woningen die wachten op een eigenaar: royale tweekappers met een prettige, ruime indeling en een aanzienlijke tuin. “Ook zijn deze woningen uitgerust met een warmtepomp, en in het optiepakket zijn zonnepanelen opgenomen. Met zulke fraaie, complete woningen worden onze adviesgesprekken een plezier. Potentiële kopers moeten er snel bij zijn, want ik denk dat plan De Ruiter binnen afzienbare tijd ‘uitverkocht’ is.”

Bekijk hier ons nieuwbouwaanbod:

Oostwal 25 appartementen
Bekijk
Beschikbaar

Oostwal 25 appartementen Oss

Te huur per maart 2024: 25 nieuwbouwappartementen aan de rand van het centrum van Oss. Aan de Oostwal in Oss, waar voorheen een schoen- en sportkledingzaak was gevestigd, is een appartementencomplex in aanbouw waarin 25 appartementen worden gerealiseerd. De appartementen zullen vanaf maart 2024 klaar zijn voor de verhuur. • Oostwal 192B t/m 194P: 24 appartementen met een huurprijs van € 970,- met een berging én een parkeerplaats • Oostwal 192A: 1 appartement met een huurprijs van € 955,- met een berging maar géén parkeerplaats Huurprijzen zijn exclusief water en elektra, inclusief servicekosten Indeling: entree met meterkast, badkamer, 1 slaapkamer, berging/techniekruimte, woonkamer met open keuken, balkon/buitenruimte. De badkamer is voorzien van zwevend toilet, een douche met thermostatische mengkraan, een wastafel met wastafelmeubel en witgoedaansluitingen. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat met afzuigkap, gootsteen met kraan en boven- en onderkastjes. Tegen meerprijs behoort de plaatsing van een vaatwasser tot de mogelijkheden. Op de begane grond heeft elk appartement nog een separate (buiten)berging van 5,4 m2. Interesse? Er is een inschrijving voor deze appartementen. U vindt het formulier in de brochure die u op Funda kunt downloaden. Om in aanmerking te komen voor een appartement zijn er een aantal criteria waaraan u moet voldoen: • Eenverdiener: het bruto maandinkomen dient 3,5x de maandhuur te bedragen. Vakantiegeld en vaste toeslagen worden meegeteld. • Tweeverdiener: het tweede brutosalaris telt voor 1/2 mee. (uitzondering: beide AOW, dan worden beide inkomens voor 100% meegeteld worden. • U dient te beschikken over een arbeidscontract van minimaal één jaar. Nul-uren-contracten en contracten via een uitzendbureau worden niet meegeteld. Contracten via een detacheringsbureau worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden. Inschrijven bij één van de makelaars is voldoende. Stuur het inschrijfformulier ingevuld retour naar één van de emailadressen vermeldt op het inschrijfformulier.
Sesterpark
Bekijk
Beschikbaar

Sesterpark Uden

Alle woningen krijgen energielabel A+++

Sesterpark – 26 koopwoningen

Fijn wonen in Sesterpark Uden
Vrij en veilig buiten spelen, genieten van de zon in je tuin óf op je veranda, het park voor de deur en wandelend naar de supermarkt. Aantrekkelijk? Maak kennis met Sesterpark. Een groene, kindvriendelijke buurt aan het park. Hier woon je nieuw, maar wel met winkels, scholen en sportvoorzieningen in de buurt. Daarbij fiets je in 5 minuten naar het centrum van Uden.

Vragen?
Neem dan direct contact op met Van der Krabben Makelaardij via: 0413 25 70 33 of via de contactbutton rechts in beeld!
Titus Brandsmastraat
Bekijk
Beschikbaar

Titus Brandsmastraat Megen

Niet ver van de oude Gevangentoren, aan de Walstraat en de Titus Brandsmastraat worden 8 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. Het betreft vier tussenwoningen, twee hoekwoningen en twee levensloop bestendige (gelijksvloerse) woningen. De architectuur van de woningen is sfeervol met gevarieerde gevels. De woningen worden gasloos gerealiseerd. In iedere woning wordt een warmtepomp met bodemlus geplaatst. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Hierdoor kan je in de winter je woning verwarmen en in de zomer koelen. Daarnaast liggen er op elke woning zonnepanelen. Alle woningen hebben energielabel A+++ Interesse: Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten dan ontvang je van ons het inschrijfformulier. Belangrijk: - Om in aanmerking te komen voor een van deze huurwoningen dien je aan de criteria te voldoen welke je terug kan vinden op onze website; - Minimale huurperiode 25 maanden; - Waarborgsom 2x maandhuur; - Ingangsdatum huur 15 december 2023 / 01 februari 2024
Kapelaan Nausstraat
Bekijk
Beschikbaar

Kapelaan Nausstraat Oss

Heerlijk wonen aan Kapelaan Nausstraat Het terrein rondom de voormalige praktijkschool van De Singel wordt opnieuw ontwikkeld. Rondom een groen park worden 3 groepjes met in totaal 21 koop woningen gerealiseerd. Onderverdeeld in 11 moderne hoek- en tussen woningen en 10 'rug-aan-rug' woningen. Wonen in Oss In het Noord-Brabantse Oss vind je alles wat het leven comfortabel maakt. Er zijn veel basisvoorzieningen en recreatiemogelijkheden in de stad zelf, en in de omgeving. Je kunt er snel de natuur in of lekker shoppen. Zoek je meer onderwijs- of uitgaansvoorzieningen? Dan liggen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen om de hoek. In het Noord-Brabantse Oss vind je alles wat het leven comfortabel maakt. Er zijn veel basisvoorzieningen en recreatiemogelijkheden in de stad zelf, en in de omgeving. Je kunt er snel de natuur in of lekker shoppen. Zoek je meer onderwijs- of uitgaansvoorzieningen? Dan liggen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen om de hoek. Oss staat bekend als een gemeente met een eigen gezicht en sfeer. Van oudsher heeft het een industrieel karakter, maar tegenwoordig is er veel vernieuwend werk te vinden in de agrifood, life sciences en fair trade sector. De stad biedt alle benodigde voorzieningen. Zo zijn er veel winkels, horecagelegenheden, een golfbad, sportclubs, verenigingen, een tiental basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. In de omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden aan het water en in de bossen, zoals De Maashorst: het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Goed bereikbaar Op een centrale, groene locatie in Oss ligt de Kapelaan Nausstraat. Een heerlijke woonomgeving met veel bestaand groen. De snelwegen A59 en de A50 zijn zeer nabij. ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht zijn daardoor snel te bereiken. Er is in Oss een NS-station en er zijn prima busverbindingen in de gehele zuidoostelijke provincie.
Hof van Lith
Bekijk
Beschikbaar

Hof van Lith Lith

Hof van Lith

Aan de Meester van Coothstraat en het Heuvelhofke in Lith verrijzen 10 moderne nieuwbouwwoningen. Op deze plek stond voorheen een schoolgebouw. Een fantastische locatie midden in het dorp, waardoor je alles bij de hand hebt. Alleen al de locatie krijgt dan ook een tien met een griffel.

Datzelfde geldt voor de woningen. Hof van Lith telt 4 rijwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Welke woning je ook kiest, je geniet optimaal van je eigen achtertuin, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een energiezuinige, onderhoudsarme woning.

Droom jij van een moderne nieuwbouwwoning met een eigentijdse uitstraling? Dan kom je thuis in Hof van Lith. Midden in dit gezellige Brabantse dorp realiseren we 10 woningen in een knus woonhofje. Stuk voor stuk bijzonder, met elkaar uniek.

Ga jij voor een levensloopbestendige woning met nostalgische luiken naast de ramen, een rijwoning met een stijlvolle omlijsting of een twee-onder-een-kapwoning met een prachtige grote erker in de markante voorgevel? De woningtypes in Hof van Lith zijn allemaal verschillend qua uitstraling. Dat zorgt voor een vrolijk en divers woonhofje.

Hof van Lith is dé plek waar de kinderen heerlijk buitenspelen terwijl jij geniet van een vers kopje koffie in de tuin. Een plek waar je ’s avonds de buren treft op straat om nog even de dag door te nemen. Kortom: een buurt waar je je meteen thuis voelt.

Locatie
Even wat lekkers halen bij de markt op het plein bij de kiosk. Samen uitwaaien tijdens een wandeltocht langs de oevers van de Maas. Of in het weekend de kinderen aanmoedigen op het sportveld bij voetbalclub NLC ’03. In Hof van Lith woon je centraal in het dorp en geniet je iedere dag van het al het goede van het Brabantse leven.

In Lith vind je alles wat je nodig hebt. Een gezellige dorpskern met historische panden, schattige kleine straatjes, mooie brede lanen en het authentieke stelsel van paden, stammend uit de Middeleeuwen. Een eigen basisschool, uitstekende kinderopvang en een bruisende voetbalclub. Kleine ambachtelijke winkels en een supermarkt. Een huisarts en tandarts om de hoek. En gezellige terrasjes om een drankje te drinken.

Een lange wandeling of een snel blokje hardlopen. Een flinke fietstocht of een fanatiek stuk mountainbiken: de omgeving van Lith nodigt je uit om in beweging te komen. Zo is bijvoorbeeld het recreatiegebied Lithse Ham een absolute aanrader! En met maar liefst drie jachthavens in de nabije omgeving is er in, op en rondom het water altijd iets te doen. Na afloop geniet je in eigen dorp van een welverdiend vers croissantje bij het Lithse Bakkertje of een uitsmijter bij restaurant Hertog Jan van Brabant.

Een dagje shoppen of met vrienden op stap? De stad Oss ligt op fietsafstand. En binnen een halfuurtje rijden zit je op een terrasje in de historische binnenstad van Den Bosch.
De Gaard
Bekijk
Verkocht

De Gaard Herpen

Acht starterswoningen De Gaard te Herpen In de nieuwbouwwijk Wilgendaal komt het project De Gaard, gelegen aan de Sluitappel. De woningen zijn ontworpen met een alzijdige architectuur, bestaande uit een metselwerk plint en een imposante kap. De kap strekt zich uit over de bergingen en vormt zo een overdekt dakterras voor de hoekwoningen. De woningen stralen een landelijke sfeer uit en maakt gebruik van rode bakstenen die passend is bij de dorpse architectuur. Daarnaast is er een pergola geïntegreerd, die de overgang van de gevel naar het openbare gebied verzacht. Deze pergola biedt tevens meer geborgenheid en een gevoel van beslotenheid op de terrassen aan de voorzijde van de woning.
Hofje Wilgendaal
Bekijk
Beschikbaar

Hofje Wilgendaal Herpen

Hofje Wilgendaal

Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd.

De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen. Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie.

De woningen in Hofje Wilgendaal hebben een typisch dorps karakter. Ook al verschillen ze qua grootte en detaillering, je kan zien dat ze een eenheid vormen door de kenmerkende jaren '30-stijl. Zo hebben alle woningen een dak met overstek, omkaderde kozijnen en verfijnde details in het metselwerk.

Hofje Wilgendaal ligt aan de rand van het gezellige dorpje Herpen in Noord-Brabant. Hier geniet je ieder dag van de bosrijke omgeving en het natuurschoon in je achtertuin. Urenlang wandelen door de bossen of natuurgebied Herperduin. De Maashorst met haar prachtige rivierduinen, bos en vennen. Of gooi de hengel uit in Artjeswiel en kom tot rust aan de waterkant. In Herpen vind je alles dat u nodig heeft. Van de ambachtelijke warme bakker om de hoek tot een A-supermarkt op loopafstand. Bent u sportief aangelegd? Dan heeft u de keuze uit een rijk verenigingsleven. Herpen heeft een eigen voetbalclub, tennisclub, tafeltennisclub en een schietsportvereniging. Kortom: keuze genoeg. Wilt u een dag heerlijk shoppen, cultuur snuiven of met familie of vrienden borrelen in de stad? Oss en Nijmegen liggen beide op slechts een kwartiertje rijden.
De Ruiter
Bekijk
Beschikbaar

De Ruiter Uden

Heerlijk wonen in Uden

In Uden Zuid, ten zuiden van de Lippstadtsingel, is plangebied De Ruiter in ontwikkeling. Het totale project bestaat uit ongeveer 165 woningen en Van Wanrooij realiseert binnen dit plangebied 29 gevarieerde koopwoningen.

Het gebied is onderdeel van de uitbreidingswijk Uden-Zuid en valt onder de woonwijk Hoenderbos. De Ruiter wordt getypeerd door de landelijke en natuurlijke sfeer met veel variatie in woonbuurtjes en groenplekken. De woningen krijgen een dorps uiterlijk en worden toegepast in de vorm van hofjes en erven.

De omgevingsvergunning is onherroepelijk en de bouw zal zeer waarschijnlijk starten in het voorjaar van 2024.
Neem contact met ons om een gesprek in te plannen voor jouw droomwoning!
D'n Groene Hof
Bekijk
Verkocht

D'n Groene Hof Zeeland

In d’n Groene Hof, gelegen in de nog bijna onontdekte kern Oventje, ontvlucht u de hectiek van alledag. Hier hebt u alle ruimte om rustig te wonen, omringd door het beste uit de natuur.

Met een woning in d’n Groene Hof in Oventje heeft u het goed voor elkaar. Alle woningen voldoen vanzelfsprekend aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid en efficiënt energiegebruik, zonder in te leveren op wooncomfort. De woningen zijn optimaal afgestemd op de hoge eisen van nu.

Het oog wil ook wat. De woningen zijn daarom ontworpen met oog voor esthetiek. Traditionele architectuur en moderne invloeden worden hier op bijzonder fraaie wijze gecombineerd. De woningen ademen duurzaamheid. Ze zijn prima geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Alle woningen in d’n Groene Hof zijn
volledig gasloos. Dat is dus lekker toekomstbestendig wonen. Verder zijn de woningen en percelen over het algemeen bijzonder ruim.

Er worden twee royale patiobungalows, twee stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en zes geschakelde, elegante boerderijwoningen gebouwd.
__

De verkoop van nieuwbouwplan D'n Groene Hof in het Oventje is inmiddels van start gegaan. U bent u van harte welkom om bij de makelaar de sfeerbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier af te halen of op te vragen. Ook liggen de technische omschrijving en de verkooptekeningen voor u klaar ter inzage.

__

Oventje maakt deel uit van de gemeente Maashorst. Dat is een veelzijdige plek. U kunt er lekker door de natuur struinen.
Genieten van het bourgondische leven. Cultureel erfgoed ontdekken. Ooit stroomde hier de Maas. Een breuk in de aardkorst duwde het lang omhoog. Zo’n vrij unieke landstijging heet een horst. Vandaar de naam Maashorst. De gemeente staat voor gastvrij, gemoedelijk en knus. Er is van alles te beleven, maar tegelijkertijd ervaart u hier die heerlijke rust en warmte die zo kenmerkend is voor Brabant.


Natuurinclusief
Wonen in d’n Groene Hof is wonen in een buitengewone, natuurlijke omgeving. Een plek met respect voor de natuur. Er is veel volwassen groen en legio ruimte voor biodiversiteit. In de keuze van beplanting is ruimhartig rekening gehouden met de natuur. Ook de lokale flora en fauna moet zich in d’n Groene Hof immers uitstekend thuis voelen. Net als u.