De Ruiter Uden: wonen aan de rand van de natuur

Wonen Nieuws
Juni 2023

Nieuwbouwproject De Ruiter

Het gaat hard met nieuwbouwproject De Ruiter in Uden. Ook de 29 woningen in onze portefeuille zijn vrijwel allemaal verkocht. Op het terrein zijn nog enkele tweekappers te koop. Makelaar Jeffrey Gremmen legt uit wat dit project zo bijzonder maakt.

Plan De Ruiter bestaat uit 165 woningen, die allemaal liggen in de driehoek tussen de Ruitersweg en de wijk Hoenderbos. Jeffrey: “Het wordt een gemêleerde wijk met woningen van alle prijsniveaus en segmenten, van sociale huur tot vrijstaand. ‘Onze’ woningen in de wijk bestaan onder andere uit tweekappers en vrijstaande woningen: mooie kavels met een goed volume, zowel qua woning als tuin.”

Groen en landelijk

De Ruiter is onderdeel van Uden-Zuid en schurkt aan tegen woonwijk Hoenderbos. Volgens Jeffrey is de locatie groen en landelijk. “Uden-Zuid is sowieso een positieve wijk met veel groen, en met legio voorzieningen als basisscholen, kinderdagverblijven, een supermarkt, een snackbar en diverse speelgelegenheden. Bovendien wandel je vanaf De Ruiter zó het buitengebied in. Ideaal dus voor natuurliefhebbers, al heeft de wijk zelf ook veel groene hofjes en erven.”

Levensloopbestendig wonen

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling bouwt de 29 woningen die we als Van der Krabben aanbieden. Bijzonder zijn de vier levensloopbestendige woningen. Jeffrey: “De vraag naar die woningen is groot, dus deze waren snel verkocht. Ze hebben allemaal een volledig woonprogramma op de begane grond, dus inclusief slaap- en badkamer. Ook vind je op de bovenverdieping nóg twee slaapkamers en eventueel een badkamer. Dat maakt ze aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen. Voor medioren bijvoorbeeld, maar ze doen het ook prima als gezinswoning.”

Laatste woningen

Er zijn nog een aantal woningen die wachten op een eigenaar: royale tweekappers met een prettige, ruime indeling en een aanzienlijke tuin. “Ook zijn deze woningen uitgerust met een warmtepomp, en in het optiepakket zijn zonnepanelen opgenomen. Met zulke fraaie, complete woningen worden onze adviesgesprekken een plezier. Potentiële kopers moeten er snel bij zijn, want ik denk dat plan De Ruiter binnen afzienbare tijd ‘uitverkocht’ is.”

Bekijk hier ons nieuwbouwaanbod:

Ruitererf
Bekijk
Beschikbaar

Ruitererf Uden

Alle woningen krijgen energielabel A++++ Project Uden – Ruitererf Ruitererf – 11 koopwoningen – NU IN VERKOOP! Vanaf woensdag 15 mei om 15.00 uur start de inschrijfperiode voor de 11 koopwoningen in Ruitererf in Uden. Alle woningtypes inclusief bouwnummers staan uitgebreid gepubliceerd bij het woningaanbod op de projectwebsite (nieuwbouw-ruitererf.nl). Op de projectwebsite kun je je inschrijven en je voorkeur voor bouwnummer(s) doorgeven. De inschrijving sluit op 22 mei om 15:00 uur. Ruitererf, waar wonen en natuur samenkomen Wonen aan een boerenerf aan de rand van Uden in een bijzondere en duurzame woonwijk. Dat is wonen in Ruitererf in De Ruiter! Een wijk met een landelijke sfeer en waar wonen en natuur met elkaar verweven zijn. Hier creëer je jouw eigen groene oase van rust en ruimte. Kinderen fietsen lekker rond, terwijl jij een koffie drinkt op ’t bankje voor je huis met de buurvrouw. Het allerbeste? Dat alles gebeurt op een steenworp afstand van het centrum van Uden! Toewijzing Zodra de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven op de projectwebsite. Voorkeuren doorgeven kan tot 22 mei 15.00 uur. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een optimale bezetting van bouwnummers. Op 23 mei worden de woningen toegewezen. Vragen? Neem dan direct contact op met Van der Krabben makelaardij via 0413-257033
't Veld - Molenzicht - fase 1
Bekijk
Beschikbaar

't Veld - Molenzicht - fase 1 Geffen

Fase 1 binnenkort in verkoop! Aan de zuidoostzijde van Geffen is nieuwbouwplan ‘t Veld in ontwikkeling. In deze nieuwe woonwijk zullen uiteindelijk circa 325 nieuwe woningen worden gerealiseerd in een breed woningbouwprogramma. Het plangebied ligt op een prachtige locatie dichtbij het buitengebied en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. In fase 1 van het plan realiseert Reuvers Van Bergen Ontwikkeling & Bouw vijf senioren woningen. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Het plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Hier wordt het heerlijk wonen in senioren woningen, gebouwd in prachtige moderne boerderijstijl. De woningen kijken aan de voorzijde uit over een mooi groen landschap. De woningen zijn levensloopbestendig, wat inhoud dat je kunt wonen en slapen op de begane grond. De woningen zijn voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. In ‘t Veld is speciaal aandacht geschonken aan de inpassing van een woonwijk met veel groen, die aansluit bij de dorpse sfeer van Geffen. Het gebied is opgedeeld in 3 verschillende woonbuurten. Ze zijn van elkaar gescheiden door een steeds breder wordende groene openbare ruimte. Dit zijn de groene longen van ‘t Veld die tevens een belangrijke verbinding met het aangrenzende buitengebied vormen. Binnenkort volgen de bouwnummers, plattegronden en indicatieve prijzen. Alsmede meer informatie m.b.t. start verkoop.
'T VELD | Fase 1
Bekijk
Beschikbaar

'T VELD | Fase 1 Geffen

Heerlijk wonen in 't Veld - Geffen Het plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Er is onder meer ruimte voor startende gezinnen, sociale huur, ouderen die levensloopbestendig willen wonen en voor inwoners die zelf willen bouwen. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. Het worden verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen en zowel koop- als huurwoningen. Definitieve inschrijving is gesloten De eerste fase bestaat uit circa 40 woningen, waaronder een groot aantal hoek- en tussenwoningen, levensloopbestendige tweekappers en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in 't Veld.
Sesterpark
Bekijk
Beschikbaar

Sesterpark Uden

Alle woningen krijgen energielabel A+++ Sesterpark – 26 koopwoningen Fijn wonen in Sesterpark Uden Vrij en veilig buiten spelen, genieten van de zon in je tuin óf op je veranda, het park voor de deur en wandelend naar de supermarkt. Aantrekkelijk? Maak kennis met Sesterpark. Een groene, kindvriendelijke buurt aan het park. Hier woon je nieuw, maar wel met winkels, scholen en sportvoorzieningen in de buurt. Daarbij fiets je in 5 minuten naar het centrum van Uden. Vragen? Neem dan direct contact op met Van der Krabben Makelaardij via: 0413 25 70 33 of via de contactbutton rechts in beeld!
Kapelaan Nausstraat
Bekijk
Beschikbaar

Kapelaan Nausstraat Oss

Heerlijk wonen aan Kapelaan Nausstraat Het terrein rondom de voormalige praktijkschool van De Singel wordt opnieuw ontwikkeld. Rondom een groen park worden 3 groepjes met in totaal 21 koop woningen gerealiseerd. Onderverdeeld in 11 moderne hoek- en tussen woningen en 10 'rug-aan-rug' woningen. Wonen in Oss In het Noord-Brabantse Oss vind je alles wat het leven comfortabel maakt. Er zijn veel basisvoorzieningen en recreatiemogelijkheden in de stad zelf, en in de omgeving. Je kunt er snel de natuur in of lekker shoppen. Zoek je meer onderwijs- of uitgaansvoorzieningen? Dan liggen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen om de hoek. In het Noord-Brabantse Oss vind je alles wat het leven comfortabel maakt. Er zijn veel basisvoorzieningen en recreatiemogelijkheden in de stad zelf, en in de omgeving. Je kunt er snel de natuur in of lekker shoppen. Zoek je meer onderwijs- of uitgaansvoorzieningen? Dan liggen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen om de hoek. Oss staat bekend als een gemeente met een eigen gezicht en sfeer. Van oudsher heeft het een industrieel karakter, maar tegenwoordig is er veel vernieuwend werk te vinden in de agrifood, life sciences en fair trade sector. De stad biedt alle benodigde voorzieningen. Zo zijn er veel winkels, horecagelegenheden, een golfbad, sportclubs, verenigingen, een tiental basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. In de omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden aan het water en in de bossen, zoals De Maashorst: het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Goed bereikbaar Op een centrale, groene locatie in Oss ligt de Kapelaan Nausstraat. Een heerlijke woonomgeving met veel bestaand groen. De snelwegen A59 en de A50 zijn zeer nabij. ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht zijn daardoor snel te bereiken. Er is in Oss een NS-station en er zijn prima busverbindingen in de gehele zuidoostelijke provincie.
Hof van Lith
Bekijk
Beschikbaar

Hof van Lith Lith

Hof van Lith Aan de Meester van Coothstraat en het Heuvelhofke in Lith verrijzen 10 moderne nieuwbouwwoningen. Op deze plek stond voorheen een schoolgebouw. Een fantastische locatie midden in het dorp, waardoor je alles bij de hand hebt. Alleen al de locatie krijgt dan ook een tien met een griffel. Datzelfde geldt voor de woningen. Hof van Lith telt 4 rijwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Welke woning je ook kiest, je geniet optimaal van je eigen achtertuin, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een energiezuinige, onderhoudsarme woning. Droom jij van een moderne nieuwbouwwoning met een eigentijdse uitstraling? Dan kom je thuis in Hof van Lith. Midden in dit gezellige Brabantse dorp realiseren we 10 woningen in een knus woonhofje. Stuk voor stuk bijzonder, met elkaar uniek. Ga jij voor een levensloopbestendige woning met nostalgische luiken naast de ramen, een rijwoning met een stijlvolle omlijsting of een twee-onder-een-kapwoning met een prachtige grote erker in de markante voorgevel? De woningtypes in Hof van Lith zijn allemaal verschillend qua uitstraling. Dat zorgt voor een vrolijk en divers woonhofje. Hof van Lith is dé plek waar de kinderen heerlijk buitenspelen terwijl jij geniet van een vers kopje koffie in de tuin. Een plek waar je ’s avonds de buren treft op straat om nog even de dag door te nemen. Kortom: een buurt waar je je meteen thuis voelt. Locatie Even wat lekkers halen bij de markt op het plein bij de kiosk. Samen uitwaaien tijdens een wandeltocht langs de oevers van de Maas. Of in het weekend de kinderen aanmoedigen op het sportveld bij voetbalclub NLC ’03. In Hof van Lith woon je centraal in het dorp en geniet je iedere dag van het al het goede van het Brabantse leven. In Lith vind je alles wat je nodig hebt. Een gezellige dorpskern met historische panden, schattige kleine straatjes, mooie brede lanen en het authentieke stelsel van paden, stammend uit de Middeleeuwen. Een eigen basisschool, uitstekende kinderopvang en een bruisende voetbalclub. Kleine ambachtelijke winkels en een supermarkt. Een huisarts en tandarts om de hoek. En gezellige terrasjes om een drankje te drinken. Een lange wandeling of een snel blokje hardlopen. Een flinke fietstocht of een fanatiek stuk mountainbiken: de omgeving van Lith nodigt je uit om in beweging te komen. Zo is bijvoorbeeld het recreatiegebied Lithse Ham een absolute aanrader! En met maar liefst drie jachthavens in de nabije omgeving is er in, op en rondom het water altijd iets te doen. Na afloop geniet je in eigen dorp van een welverdiend vers croissantje bij het Lithse Bakkertje of een uitsmijter bij restaurant Hertog Jan van Brabant. Een dagje shoppen of met vrienden op stap? De stad Oss ligt op fietsafstand. En binnen een halfuurtje rijden zit je op een terrasje in de historische binnenstad van Den Bosch.
Hofje Wilgendaal
Bekijk
Beschikbaar

Hofje Wilgendaal Herpen

Hofje Wilgendaal Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd. De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen. Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie. De woningen in Hofje Wilgendaal hebben een typisch dorps karakter. Ook al verschillen ze qua grootte en detaillering, je kan zien dat ze een eenheid vormen door de kenmerkende jaren '30-stijl. Zo hebben alle woningen een dak met overstek, omkaderde kozijnen en verfijnde details in het metselwerk. Hofje Wilgendaal ligt aan de rand van het gezellige dorpje Herpen in Noord-Brabant. Hier geniet je ieder dag van de bosrijke omgeving en het natuurschoon in je achtertuin. Urenlang wandelen door de bossen of natuurgebied Herperduin. De Maashorst met haar prachtige rivierduinen, bos en vennen. Of gooi de hengel uit in Artjeswiel en kom tot rust aan de waterkant. In Herpen vind je alles dat u nodig heeft. Van de ambachtelijke warme bakker om de hoek tot een A-supermarkt op loopafstand. Bent u sportief aangelegd? Dan heeft u de keuze uit een rijk verenigingsleven. Herpen heeft een eigen voetbalclub, tennisclub, tafeltennisclub en een schietsportvereniging. Kortom: keuze genoeg. Wilt u een dag heerlijk shoppen, cultuur snuiven of met familie of vrienden borrelen in de stad? Oss en Nijmegen liggen beide op slechts een kwartiertje rijden.