NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-diensten-vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement


Onroerend goed vraagt om professioneel beheer. Als vastgoedbelegger wilt u optimaal en voortdurend rendement halen uit uw vastgoed, waarbij u zich wilt kunnen blijven richten op uw kernactiviteiten. Wij nemen u alle tijdrovende en specialistische taken rond uw vastgoed uit handen.

Een speciaal team op onze vestiging in Oss zorgt ervoor dat alles perfect wordt geregeld, zowel commercieel, financieel, technisch als facilitair. Wij beschikken daarvoor over de laatste technologische systemen en zijn ook qua materieel goed uitgerust. Op die manier waarborgen wij dat een pand courant is én blijft, en dat onze service aan u op maat wordt gesneden.

In de loop van de jaren hebben we tientallen VvE’s opgezet en voeren hiervoor nog altijd de administratie en beheer. We zijn hierin dan ook onbetwist marktleider in de regio Oss. De dagelijkse begeleiding is bij ons in goede handen. Daarnaast innen we huurpenningen, zorgen voor tijdige indexering van huurprijzen en voor het aanzeggen van huurverhogingen. Met onze pro-actieve houding, lange ervaring, brede service en professionele integriteit kunt u op ons bouwen voor het behalen van uw beleggingsdoelstellingen.


Maurits Zwijgers
Afdeling Vastgoedmanagement


Kantoor Oss
telefoon 0412 63 29 28
e-mail: m.zwijgers@krabben.nlDeze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren