Samen vinden we uw zakelijk thuis

Of we zorgen dat uw pand dat wordt voor een ander

Of u nou zoekt naar een zakelijk onderkomen voor uzelf of ervoor wil zorgen dat uw bedrijfsonroerendgoed zo’n thuis wordt voor een ander: u krijgt van ons de tijd en aandacht die dat verdient. Én natuurlijk alle benodigde kennis en expertise. Van (ver)kopen en (ver)huren tot en met taxaties en financieringen: we geven altijd vol gas, in een regio die we kennen als onze broekzak.

Bedrijfsruimte kopen

Natuurlijk: wie een bedrijfspand wil kopen, heeft een wensenlijstje met harde eisen. Het aantal vierkante meters bijvoorbeeld. Of de hoeveelheid parkeerplaatsen. Maar net zo belangrijk zijn de ‘zachte’ voorwaarden. Onze afdeling bedrijfsonroerendgoed focust op allebei.

Past een pand bij uw bedrijf en de medewerkers die er straks werken? Heeft het de uitstraling en sfeer die u zoekt? En is de bereikbaarheid goed? Samen vinden we het bedrijfspand dat voldoet aan uw harde én zachte eisen. Dankzij ons grote netwerk lukt dat vaak al voordat een pand op de markt verschijnt. Het loont dus de moeite om uw wensenlijstje zo snel mogelijk met ons te delen.

Bedrijfsruimte huren

Voor veel ondernemers is een bedrijfsruimte kopen geen optie. Huren is dan de beste oplossing. Omdat we over het grootste netwerk in de regio beschikken, kunnen we u daarbij snel en efficiënt helpen. Want vaak weten we na één gesprek al welke mogelijkheden er voor u zijn in de regio Oss of de regio Uden.

Als geen ander weten we waar u op moet letten bij het vinden van een nieuw zakelijk thuis. Biedt een pand of kantoor bijvoorbeeld voldoende kansen om er echt úw ideale werkomgeving van te maken? Of heeft een eigenaar mogelijke plannen waar u zeker van moet weten? Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Samen vinden we uw zakelijk thuis. Of we zorgen dat uw pand dat wordt voor een ander.

Bedrijfsruimte verkopen

Wilt u uw bedrijfspand of kantoor verkopen? Dan is er niets fijner dan alles uit handen te kunnen geven. En dan bij voorkeur aan een makelaar die thuis is in de regio en bovendien over een groot netwerk van potentiële kopers beschikt.

Terwijl u focust op ondernemen, gaan wij op zoek naar de beste koper. Daarbij ontzorgen we u op alle vlakken: van de professionele presentatie van uw bedrijfsruimte tot en met alle administratieve handelingen. Zo ondervindt u vanzelf de kracht van een gespecialiseerd team bedrijfsmakelaars.

Bedrijfsruimte verhuren

De persoonlijke band die we met onze klanten hebben is een belangrijke factor van ons succes. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om u goed te leren kennen voordat we u helpen om uw bedrijfsruimte te verhuren.

Om te beginnen geeft dat ons een goede indruk van het type huurder dat u zoekt. Een huurder die we dankzij ons enorme zoekersbestand vaak al in beeld hebben. Maar een informele samenwerking is ook waardevol voor de langere termijn: hoe beter we elkaar kennen, hoe meer we elkaar kunnen versterken.

Taxatie aanvragen

Ook voor aanverwante zaken kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld met het aanvragen van een taxatie. In totaal telt onze afdeling drie taxateurs.

Hierdoor kunt u altijd op ons rekenen en kunnen we snel schakelen. Binnen een week na een pandopname heeft u al een compleet taxatierapport in huis. Goed om te weten: we zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Hierdoor staat de kwaliteit van onze taxaties buiten kijf.

Financiering regelen

Bent u van plan om een bedrijfsruimte te kopen? Dan moet u daarvoor wellicht een financiering regelen. Ook hiervoor hebben we alle kennis in huis.

We zien het regelen van een financiering als een logisch verlengstuk van onze dienstverlening. Van veel klanten krijgen we namelijk het vertrouwen om het complete plaatje te verzorgen. En het mooie is: dat kunnen we dus ook.

Behoefte aan meer informatie?

Of u nou zoekt naar een zakelijk onderkomen voor uzelf of ervoor wil zorgen dat uw bedrijfsonroerendgoed zo’n thuis wordt voor een ander: u krijgt van ons de tijd en aandacht die dat verdient. Én natuurlijk alle benodigde kennis en expertise. Van (ver)kopen en (ver)huren tot en met taxaties en financieringen: we geven altijd vol gas, in een regio die we kennen als onze broekzak.

Afspraak maken?

Wij helpen je graag!

Onno Ernst (RM-RT)

Makelaar - taxateur bedrijfsmatigvastgoed. Kantoor Oss o.ernst@krabben.nl 06 117 868 22

André Louwers (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. Kantoor Oss a.louwers@krabben.nl 06 546 229 61

Joris Welten (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Algemeen directeur / Partner)Kantoor Oss j.welten@krabben.nl 06 546 231 24

Luke de Laat (K-RMT)

Assistent taxateur bedrijfsmatig vastgoed & wonen.Kantoor Oss l.laat@krabben.nl 06 555 515 76

Maike van der Waals

Commercieel medewerkster bedrijfsmatig vastgoed.Kantoor Oss m.waals@krabben.nl 0412 63 29 28