Samen vinden we jouw zakelijk thuis

Of we zorgen dat jouw pand dat wordt voor een ander

Een makelaarskantoor met een aparte afdeling voor bedrijfsonroerendgoed: in onze ogen onmisbaar voor focus, maar gebruikelijk is het zeker niet.

Of je nou zoekt naar een zakelijk onderkomen voor jezelf of ervoor wil zorgen dat jouw bedrijfsonroerendgoed zo’n thuis wordt voor een ander: je krijgt van ons de tijd en aandacht die dat verdient. Én natuurlijk alle benodigde kennis en expertise. Van (ver)kopen en (ver)huren tot en met taxaties en financieringen: we geven altijd vol gas, in een regio die we kennen als onze broekzak.

Mensen brengen veel tijd door op hun werk. Dan is het wel zo plezierig als ze zich daar volledig thuis voelen. Bedrijfsonroerendgoed gaat bij ons daarom veel verder dan vierkante meters en parkeerplaatsen. Wij zien het als een plek waar iedereen zich op zijn gemak moet kunnen voelen en optimaal kan werken.

Onze diensten

Dé bedrijfsmakelaar voor bedrijfspanden, kantoorruimtes en winkelruimtes in Regio Oss en Uden

De markt met bedrijfspanden is er een waarin we je optimaal van dienst kunnen zijn. We zijn bekend in de regio, of het nu gaat om kantoren, bedrijfsobjecten, showrooms, productie- en opslaghallen, overheids- of zorggebouwen. Wij kennen de bedrijfsmarkt als geen ander en weten wij binnen onze regio Oss – Uden elk bedrijfspand haarfijn te definiëren en te waarderen. Zo krijgt jouw organisatie ook écht de plek die het verdient.

Wij helpen je graag!

Onno Ernst (RM-RT)

Makelaar - taxateur bedrijfsmatigvastgoed. Kantoor Oss o.ernst@krabben.nl 06 117 868 22

André Louwers (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. Kantoor Oss a.louwers@krabben.nl 06 546 229 61

Joris Welten (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Algemeen directeur / Partner)Kantoor Oss j.welten@krabben.nl 06 546 231 24

Luke de Laat (K-RMT)

Assistent taxateur bedrijfsmatig vastgoed & wonen.Kantoor Oss l.laat@krabben.nl 06 555 515 76

Maike van der Waals

Commercieel medewerkster bedrijfsmatig vastgoed.Kantoor Oss m.waals@krabben.nl 0412 63 29 28