Terug naar de Kruisstraat…

Terug naar de Kruisstraat…
Een historisch pand met een moderne twist.

De totale renovatie en nieuwbouw; het heeft even geduurd. Maar bijna is het zover. De werkzaamheden aan ons voormalige pand aan de Kruisstraat naderen het einde. Vele Ossenaren hebben al enthousiast gereageerd op het tussentijdse resultaat wat langzaam zichtbaar is geworden.

Een voor ons fantastische nieuwe werkplek.

Een gebouw waar met groot vakmanschap aan is gewerkt met een geweldige uitstraling. Een historisch pand met een moderne twist, waarin we elke klant met eenzelfde vakmanschap kunnen bedienen. En daar doen we het voor.

Veel mensen hebben er letterlijk om gevraagd. ‘’Jullie gaan toch wel terug, het zou ééuwig zonde zijn als dat niet gebeurd. ‘’. Nu Ossenaren; 7 december gaan we dozen schuiven. En inderdaad op 9 december zijn we weer operationeel op onze oude vertrouwde plek midden in het centrum als prachtig entree van de Kruisstraat. Waarin u vernieuwing met respect voor het verleden kunt terug vinden.

Dan kunnen we natuurlijk al vast terug zijn. Maar begin maart willen we onze feestelijke opening houden. Maar daar zult u ongetwijfeld nog wel meer van gaan horen.