Jeffrey Gremmen is ‘onze man in Uden’. Gedreven en energiek geeft hij invulling aan onze filosofie: niet zomaar een koper, maar de béste koper vinden voor een verkoper. Of zoals Jeffrey het zelf graag samenvat: “Nét dat ene stapje extra zetten.”

“In Uden voel ik me helemaal thuis”

Voor we echt beginnen: hoe lang zit Van der Krabben eigenlijk al in Uden?

“We vieren dit jaar alweer ons twintigjarig jubileum. En daar ben ik best trots op, want we hebben ons in die jaren ontwikkeld tot een mooi, volwaardig makelaarskantoor. Wat destijds begon met een kleine portefeuille van tien panden, is uitgegroeid tot ondersteuning in alle makelaarsdisciplines: van aankoop en verkoop tot en met hypotheken én nieuwbouw.”

Gaan jullie dat jubileum nog vieren?

“Absoluut! Maar je snapt: door corona kunnen we het niet met iedereen tegelijk vieren. Dus zoeken we het in de details. Zo vermelden we ons jubileum op onze te koop-borden en in onze advertenties. En klanten ontvangen bij de koop of verkoop een kleine attentie. Zo’n bijzondere mijlpaal willen we immers niet zomaar voorbij laten gaan.”

Ben je zelf ook een Udenaar?

“Niet van origine. Ik ben geboren in Berghem, maar voel me wel een echte Ujese. Het fijne van deze gemeente is ook dat je er als nieuwkomer snel wordt opgenomen. Dus toen ik hier voor mijn werk kwam wonen, duurde het niet lang voor ik volledig was ingeburgerd. Intussen voel ik me hier helemaal thuis. En het grote voordeel voor mijn werk is dat ik de regio ken als mijn broekzak!”

Jeffrey GremmenIk ken de regio Uden als mijn broekzak

Waarom koos je destijds voor dit vak?

“Het is een cliché, maar ook bij mij gaat het om de mensen. Het blijft prachtig om kennis te mogen maken met zoveel verschillende mensen. En het is steeds weer een uitdaging om ieder van hen op maat te ondersteunen. Geen dag is hetzelfde! Sterker nog: je weet ’s ochtends nooit waarmee de dag eindigt. Ik vind het nog steeds het mooiste werk dat er is.”

Tot slot: wat typeert jou als Van der Krabben-makelaar?

“Ik ga altijd voor het hoogste serviceniveau. Dus niet zomaar een koper vinden, maar de béste koper vinden voor een verkoper. Dat vinden we op ons kantoor trouwens allemaal zó vanzelfsprekend… het zit gewoon in ons DNA. We vinden het belangrijk om onze klanten écht te leren kennen. En we zijn allemaal bereid om nét dat ene stapje extra te zetten. Kennelijk onderscheiden we ons daarmee, want we horen het regelmatig terug van onze klanten. Aan ons de taak om dat zo te houden!”