Je kan het maar één keer goed doen!

Je kan het maar één keer goed doen!

Wij schakelen dan ook graag onze styliste Maaike in..
Je huis in verkoop. Vaak ga je je dan toch afvragen wat je kunt doen om het zo aansprekend mogelijk te maken voor de mensen die komen kijken. Je wilt het immers voor de beste prijs verkopen. Zelf heb je echter lang niet altijd die objectieve blik die nodig is om er het optimale uit te halen. Maaike, onze styliste wel!

Maaike weet dat elke woning eigen unieke kenmerken heeft, ze weet die bij een bezoekje al snel te ontdekken. Ook heeft ze de creativiteit om, vaak met kleine, beperkte middelen, een huis díe sfeer mee te geven dat een koper zich er meteen echt thuisvoelt. Het zijn de zaken waarop ze haar adviezen baseert, maar voordat ze subtiel gaat aanpassen, zal ze elk huis allereerst ‘neutraliseren’. Dan gaat ze aan de slag en zie je jouw woning haar mooiste ‘uiterlijk’ krijgen! Belangstellenden worden door de foto’s die dan worden gemaakt, meteen getriggerd om een bezichtiging aan te vragen.

Het werkt echt: daar waar onze opdrachtgevers deze kans met beide handen aanpakken, krijgen wij merkbaar meer bezichtigingen, reacties en een betere verkoopprijs.