Jubilarissen in het zonnetje

Bij Van der Krabben houden we van hard werken. Maar is er reden voor een feestje? Dan grijpen we die kans met beide handen aan. Zoals laatst, toen we drie jubilarissen huldigden: Harm van der Pas, Ralph Timmermans en Brigitte van Zeeland. Met Brigitte blikken we terug op een mooie dag.

Brigitte vierde haar 25-jarig dienstverband bij ons kantoor, net als de andere twee jubilarissen. “Het was supergezellig”, vertelt Brigitte. “Lekker eten van de barbecue, mooie speeches en onze collega’s hadden zelfs een lied geschreven voor Harm, Ralph en mij. En daarna was daar ineens zanger Randy Voet, die een optreden verzorgde… Wat een feest! We liepen al snel in de polonaise.”

Blijk van waardering

De eerste emotie die Brigitte noemt als ze terugdenkt aan het feest? “Een gelukzalig gevoel. Ik voel me bij Van der Krabben erg gewaardeerd. Een voorbeeld: op het feest waren ook mijn man Jan, mijn vader, mijn kinderen én mijn kleinkinderen uitgenodigd. Zo gezellig! Mijn vader, die al over de tachtig is, had het naar zijn zin. Hij heeft zitten kletsen met de moeder van Ralph, die zijn oude buurmeisje bleek te zijn. Zo had iedereen echt een topmiddag en -avond.”

Prachtige mijlpaal

In een kwart eeuw bij ons bedrijf is Brigitte nog niet één dag met tegenzin komen werken, vertelt ze. “Sterker nog: voor mij voelt het niet als ‘moeten’. In plaats daarvan ‘mag’ ik gaan werken. Dit feest beschouw ik als een prachtige mijlpaal, maar het is zéker geen eindstation. Hoewel mijn man volgend jaar met pensioen gaat, denk ik nog lang niet aan een afscheid. Ik heb het veel te goed naar mijn zin bij de Van der Krabben-familie.”