NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Land van Dico

Bron Brabants Dagblad op 18 januari 2018
Uden - Land van Dico gaat voor 'nul op de meter' woningen.
Lees meer

Bouwers kunnen vraag in Oss niet aan

Bron Brabants Dagblad op 4 januari 2018
Oss - Huizen gaan weer als warme broodjes over de toonbank in Oss. 'De gemeente moet nadenken over nieuwe locaties voor uitbreiding. Want Piekenhoef en Oijense Zij raken vol.' 
Lees meer

Starterslening Uden in aangepaste vorm terug

Bron Brabants Dagblad op 22 november 2017
UDEN - Jonge kopers op de Udense woningmarkt kunnen vanaf 2018 weer gebruik maken van een startersregeling. Die wordt op dringend verzoek van de gemeenteraad opnieuw ingevoerd en kost Uden vijf miljoen euro. De voorwaarden om te lenen zijn wel wat aangepast.
Lees meer

Regeerakkoord

Bron NOS op 12 oktober 2017
Aflossen huis wordt minder voordelig, eigenaar blijft forfait betalen

Huiseigenaren met een afgeloste hypotheek moeten in de toekomst toch weer belasting betalen voor hun huis, boven op de onroerendezaakbelasting van de gemeente.

Sinds 2005 is in de wet-Hillen vastgelegd dat ze zijn vrijgesteld van het eigenwoningforfait. Die vrijstelling is bedoeld om huizenbezitters te stimuleren hun huis af te lossen. Maar bij nieuwe hypotheken is aflossing sinds 2013 verplicht.

Het nieuwe kabinet wil de wet-Hillen de komende twintig jaar in stappen afschaffen, zo bevestigen Haagse bronnen berichtgeving in het Financieele Dagblad. Het eigenwoningforfait gaat wel omlaag van 0,75 procent naar 0,6 procent van de WOZ-waarde.
Lees meer

De Smidse Heesch

Bron Brabants Dagblad op 15 augustus 2017
Het uitzicht van nieuwbouwcomplex De Smidse in Heesch. 
Lees meer

De Piekenhoef

Bron Brabants Dagblad op 11 augustus 2017
De Piekenhoef Berghem is volop in beweging. Lees hier het artikel in het Brabants Dagblad.
Lees meer

Gasaansluiting niet langer verplicht voor nieuwbouwwoningen

Bron nu.nl op 28 juni 2017
De verplichte gasaansluiting voor nieuwbouwwoningen komt te vervallen. Dat staat in een wetswijziging die minister Henk Kamp (Economische Zaken) dinsdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees meer

Vastgoedmarkt in beeld - 2016 in feiten en cijfers

3 mei 2017
De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM publiceert vandaag haar jaarrapport 2016 ‘Vastgoedmarkt in beeld’. Het boekje geeft een onderbouwd en cijfermatig overzicht van de verschillende markten waarin de NVM opereert: de woningmarkt en die voor commercieel en agrarisch & landelijk vastgoed.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren