NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Starterslening Uden in aangepaste vorm terug

Bron Brabants Dagblad op 22 november 2017
UDEN - Jonge kopers op de Udense woningmarkt kunnen vanaf 2018 weer gebruik maken van een startersregeling. Die wordt op dringend verzoek van de gemeenteraad opnieuw ingevoerd en kost Uden vijf miljoen euro. De voorwaarden om te lenen zijn wel wat aangepast.
Lees meer


Regeerakkoord

Bron NOS op 12 oktober 2017
Aflossen huis wordt minder voordelig, eigenaar blijft forfait betalen

Huiseigenaren met een afgeloste hypotheek moeten in de toekomst toch weer belasting betalen voor hun huis, boven op de onroerendezaakbelasting van de gemeente.

Sinds 2005 is in de wet-Hillen vastgelegd dat ze zijn vrijgesteld van het eigenwoningforfait. Die vrijstelling is bedoeld om huizenbezitters te stimuleren hun huis af te lossen. Maar bij nieuwe hypotheken is aflossing sinds 2013 verplicht.

Het nieuwe kabinet wil de wet-Hillen de komende twintig jaar in stappen afschaffen, zo bevestigen Haagse bronnen berichtgeving in het Financieele Dagblad. Het eigenwoningforfait gaat wel omlaag van 0,75 procent naar 0,6 procent van de WOZ-waarde.
Lees meer

De Smidse Heesch

Bron Brabants Dagblad op 15 augustus 2017
Het uitzicht van nieuwbouwcomplex De Smidse in Heesch. 
Lees meer

De Piekenhoef

Bron Brabants Dagblad op 11 augustus 2017
De Piekenhoef Berghem is volop in beweging. Lees hier het artikel in het Brabants Dagblad.
Lees meer

Gasaansluiting niet langer verplicht voor nieuwbouwwoningen

Bron nu.nl op 28 juni 2017
De verplichte gasaansluiting voor nieuwbouwwoningen komt te vervallen. Dat staat in een wetswijziging die minister Henk Kamp (Economische Zaken) dinsdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees meer

Vastgoedmarkt in beeld - 2016 in feiten en cijfers

3 mei 2017
De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM publiceert vandaag haar jaarrapport 2016 ‘Vastgoedmarkt in beeld’. Het boekje geeft een onderbouwd en cijfermatig overzicht van de verschillende markten waarin de NVM opereert: de woningmarkt en die voor commercieel en agrarisch & landelijk vastgoed.
Lees meer

NVM Brabant Noord-Oost eerste kwartaalcijfers 2017

Bron NVM Brabant-Noord-Oost op 21 april 2017
Kopers trekken meer de regio in
De regio's rondom 's-Hertogenbosch profiteren van de "aantrekkende" markt in de stad. Ook de nieuwbouwverkopen gaan voorspoedig. Noord-Oost Brabant loopt voor de bestaande markt positief uit de pas ten opzichte van het landelijke gemiddelde. In de regio 's-Hertogenbosch is er een stijging van 25% transacties, Waalwijk kent een stijging van 27%, Oss heeft met het 29% nog beter gedaan en de absolute winnaar in Noord-Oost Brabant is de regio Uden met 31%.
Lees meer

Bouwen aan de toekomst

Bron Bedrijvig Oss op 12 april 2017
Altijd bouwen aan de toekomst. Meer hierover lees je in het interview met André en Joris in de 100e editie van Bedrijvig Oss.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren