Ook Nathalie loopt voor de Voedselbank Oss!

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen: Van der Krabben haalt geld op voor de Voedselbank Oss! Voor elke woning die we in de verkoop nemen, zes weken lang, zullen we een bedrag van €25,- schenken aan de Voedselbank Oss. Daarnaast doneren we € 7,50 voor elke gelopen kilometer van onze medewerkers tijdens de Maasdijk op 16 juni. Nathalie van den Berg – van Zoest is één van die toppers die gaat lopen voor de Voedselbank!

Nathalie zorgt voor de ondersteuning van de directie, en omschrijft zichzelf ook wel als ‘manusje van alles’. Enkele weken geleden vond het 25 jarig jubileum van Nathalie plaats. Een zeer gewaardeerde en veelzijdige kracht bij ons op kantoor. Die veelzijdigheid zit ‘m ook in haar hobby’s. Zo houdt ze ervan om te bewegen. “Ik ga tijdens de Maasdijk tien kilometer wandelen”, zo begint ze te vertellen. “Dat doe ik overigens met mijn man en dochter. Binnenkort doe ik ook mee met de avondvierdaagse hier in Oss. Leuke evenementen waarbij beweging voorop staat.”

Nathalie van den BergIk heb zelf ook het idee dat het vrij veel speelt in onze regio. Het is stille armoede, maar als je goed om je heen kijkt zie je dat de Voedselbank voor heel veel mensen een enorme waarde heeft.

Toen Nathalie hoorde dat Van der Krabben gaat lopen voor de Voedselbank, was zij direct enthousiast. “Misschien onnodig om te vermelden, maar ik vind het uiteraard een heel goed initiatief. Het is in deze tijd niet nodig dat mensen hier honger hebben. Ik heb zelf ook het idee dat het vrij veel speelt in onze regio. Het is stille armoede, maar als je goed om je heen kijkt zie je dat de Voedselbank voor heel veel mensen een enorme waarde heeft.”

Van der Krabben wenst Nathalie op zaterdag 16 juni heel veel succes!