17 september 2021: Zet ‘t in je agenda!

Op vrijdag 17 september 2021 staat ‘Pruuven’ op de kalender in het Osse Jan Cunen Park.
Die dag kunnen bezoekers vanaf 16:00 genieten van de lekkerste lokale bieren, en in een ‘vrijdagmiddagborrel’-sfeer het Pinksterweekend inluiden. Één van de organisatoren achter dit nieuwe Osse evenement is Wesley van Vlijmen, makelaar bij Van der Krabben. Een mooie reden om hem eens aan de tand te voelen over dit mooie evenement, waar we met de makelaardij wederom sponsor van zijn!

 

Het idee achter Pruuven ontstond in 2018 in de vriendengroep waar Wesley deel van uitmaakt. “We gingen zelf regelmatig naar bierfestivals, zoals de bierfestivals in Oss, Den Bosch en Utrecht”, begint Wesley te vertellen. “We misten echter de aanwezigheid van lokale brouwers. Vandaar dat het idee ontstond. Een bierfestival met lokale biertjes uit bijvoorbeeld Oss, Heesch en Overlangel, waarbij de brouwers ook zelf aanwezig zijn om hun verhaal te doen. Een mooie extra dimensie, zo vinden wij!”

En dus is er nu Pruuven, waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn voor een mooie middag én avond. Uiteraard zijn er de lekkerste biertjes, maar er zijn ook wijnen en andere alcoholvrije dranken te verkrijgen. Er zijn foodtrucks, en het Jan Cunen Park biedt een groene (en hopelijk zonnige!) omgeving voor een mooie eerste editie!

Namens Van der Krabben zijn we sponsor van dit mooie evenement. Uiteraard omdat ‘onze’ Wesley in de organisatie zit, maar ook omdat deze evenementen écht van waarde zijn voor onze mooie stad. Nog geen kaarten? Geen probleem, want je hebt nog even de tijd. Kaartenzijn online te koop via de website van Pruuven. Een kaartje kost € 10,-, en hiervoor krijg je entree, twee consumptiemunten, en een glas waarmee je de beste biertjes kunt uitproberen.

Van der Krabben hoopt jullie op vrijdag 17 september te zien in het Jan Cunen Park!