7 juni: Zet ‘t in je agenda!

Op vrijdag 7 juni 2019 staat ‘Pruuven’ op de kalender in het Osse Jan Cunen Park. Die dag

kunnen bezoekers vanaf 16:00 genieten van de lekkerste lokale bieren, en in een
‘vrijdagmiddagborrel’-sfeer het Pinksterweekend inluiden. Één van de organisatoren achter
dit nieuwe Osse evenement is Wesley van Vlijmen, makelaar bij Van der Krabben. Een
mooie reden om hem eens aan de tand te voelen over dit mooie evenement, waar we met
de makelaardij tevens sponsor van zijn!

 

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Het idee achter Pruuven ontstond in de vriendengroep waar Wesley deel van uitmaakt. “We gingen zelf regelmatig naar bierfestivals, zoals de bierfestivals in Oss, Den Bosch en Utrecht”, begint Wesley te vertellen. “We misten echter de aanwezigheid van lokale brouwers. Vandaar dat het idee ontstond. Een bierfestival met lokale biertjes uit bijvoorbeeld Oss, Heesch en Overlangel, waarbij de brouwers ook zelf aanwezig zijn om hun verhaal te doen. Een mooie extra dimensie, zo vinden wij!”

En dus is er nu Pruuven, waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn voor een mooie middag én avond. Uiteraard zijn er de lekkerste biertjes, maar er zijn ook wijnen en andere alcoholvrije dranken te verkrijgen. Bovendien verzorgt folk- en feestmuziek band Qualawaai het muzikaal intermezzo, zijn er foodtrucks, en biedt het Jan Cunen Park een groene (en hopelijk zonnige!) omgeving voor een mooie eerste editie!

Namens Van der Krabben zijn we sponsor van dit mooie evenement. Uiteraard omdat ‘onze’ Wesley in de organisatie zit, maar ook omdat deze evenementen écht van waarde zijn voor onze mooie stad. Nog geen kaarten? Geen probleem, want je hebt nog even de tijd. Kaartenzijn online te koop via de website van Pruuven. Tevens zijn ze te koop bij Wijnhandel van Helden, Aqua Rainbow en in Museum Jan Cunen. Een kaartje kost € 10,-, en hiervoor krijg je entree, twee consumptiemunten, en een glas waarmee je de beste biertjes kunt uitproberen. Een kleine tip: Als je nu online munten besteld krijg je korting!

Van der Krabben hoopt jullie op vrijdag 7 juni te zien in het Jan Cunen Park!