Subsidie energiebesparing eigen huis is er ook voor jou!

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen die voor verschillende huiseigenaren gunstig uit zullen vallen. Heb je namelijk twee energiebesparende isolatiemaatregelen uitgevoerd? Dan kom je in aanmerking voor een subsidie. Deze subsidie heet de SEEH (Subsidie energiebesparing eigen huis).

Om voor deze subsidie in aanmerking te komen, moet je aan diverse voorwaarden voldoen. Een van de belangrijkste voorwaarden waar je aan moet voldoen, is dat je hoofdeigenaar bent van de woning, of dat je hoofdeigenaar bent direct na de duurzame renovatie. De nieuwe subsidieregeling loopt vanaf 15 augustus 2019. Dit betekent dat je alleen subsidie aan kunt vragen voor maatregel die vanaf deze datum zijn uitgevoerd. De aanvraag is in te dienen vanaf 2 september.

Ben jij benieuwd naar alle voorwaarden voor deze subsidie, of heb je andere vragen die duurzaamheid raken? Kom eens binnenlopen bij Van der Krabben makelaardij! We hebben de koffie klaar staan, en helpen je graag met al je vragen over duurzaamheid.