𝗦𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗯𝗼𝘂𝘄 𝗶𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗯𝗮𝗮𝗿!

De bouw van de diverse projecten is intussen in volle gang. En de eerste woningen zijn zelfs al opgeleverd.

 

𝗢𝗶𝗷𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗭𝗶𝗷 𝗡𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗶𝗻 𝗢𝘀𝘀

In het mooie nieuwbouwplan Oijense Zij Noord, gelegen aan de noordrand van Oss en omgeven door groen en water, is het heerlijk wonen. Muller bouw, bouwbedrijf Wagemakers Bouw en Ontwikkeling en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling en ontwikkeling realiseren hier naast de zelfbouwers een mooi nieuw stukje Oss.

𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗮𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝗿

Het gebied achter de Kromstraat ken je nu al niet meer terug. De bouw van 29 woningen door Hendriks Bouw en Ontwikkeling is al in een vergevorderd stadium.

𝗪𝗮𝗹𝗸𝘄𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗢𝘀𝘀

Hier komt alles samen. In het hartje centrum van Oss is bouwbedrijf Berghege project Walkwartier aan het realiseren. Project Walkwartier biedt straks ruimte aan 131 appartementen. Centraal in het project is ruimte voor het Warenhuis en is er plek voor winkels en horeca.

𝗗𝗲 𝗘𝗿𝘃𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗛𝗲𝗲𝘀𝗰𝗵

In nieuwbouwproject De Erven wordt al volop gewoond. En nog steeds gebouwd. Van de meeste recente fase Boserf, welke door Muller bouw wordt gebouwd, zijn de eerste funderingen zichtbaar aan het worden.

𝗟𝗮𝗻𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗗𝗶𝗰𝗼 𝘁𝗲 𝗨𝗱𝗲𝗻

Bij het Land van Dico in Uden werkt Heijmans hard aan de laatste fase van het prachtige project. Nog even en dan is de eerste kijkdag voor een deel van de kopers! Ook alle bouwkavels zijn verkocht. Kortom, het project is volop in ontwikkeling en de contouren van de laatste fase worden steeds beter zichtbaar!

𝗗’𝗻 𝗕𝗲𝗻𝘀 𝘁𝗲 𝗟𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻𝗯𝗼𝗼𝗺

Ook in Langenboom verloopt de bouw voorspoedig! De kappen van de woningen zijn alweer even geleden geplaatst, hieronder zie je een impressie daarvan. Kopers kunnen niet wachten tot de oplevering!

𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀𝗵𝗼𝗳 𝘁𝗲 𝗭𝗲𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱
In het centrum van Zeeland worden de woningen aan het ‘Bakkershof’ gebouwd. Hierbij gaat
bouwbedrijf Reuvers als een speer, ze zijn al bezig met de afbouw.

𝗢𝗶𝗷𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗭𝗶𝗷 𝗡𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗶𝗻 𝗢𝘀𝘀

𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗮𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝗿

𝗪𝗮𝗹𝗸𝘄𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗢𝘀𝘀

𝗗𝗲 𝗘𝗿𝘃𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗛𝗲𝗲𝘀𝗰𝗵

𝗟𝗮𝗻𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗗𝗶𝗰𝗼 𝘁𝗲 𝗨𝗱𝗲𝗻

𝗗’𝗻 𝗕𝗲𝗻𝘀 𝘁𝗲 𝗟𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻𝗯𝗼𝗼𝗺

𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀𝗵𝗼𝗳 𝘁𝗲 𝗭𝗲𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱

Onze nieuwbouw specialisten :

Heidi Oosterveen en Nikki Verbruggen