De bedrijfshal als belegging

Beleggen in appartementen is altijd erg populair geweest, maar de prijzen van appartementen zijn op dit moment hoog en het aanbod is schaars. We zien dan ook een verschuiving naar beleggen in bedrijfsobjecten. Slim, want bestaande en nieuwbouwbedrijfshallen zijn erg aantrekkelijk in prijs.

In de regio Oss zijn verschillende bedrijfsobjecten te huur en te koop. Met name de bedrijfshallen zijn op dit moment erg in trek. De meeste beschikbare hallen in deze regio hebben een oppervlakte van 80 tot 200 vierkante meter, maar er zijn er ook van tot de 1000 vierkante meter. Vooral aan kleinere bedrijfshallen is veel behoefte. Zo zijn rond de Habsburgstraat in Oss negentien van de twintig bedrijfshallen binnen een jaar verkocht.

Naast de bestaande objecten liggen er nogal wat nieuwbouwprojecten in het verschiet: er staan bedrijfshallen gepland op De Geer, aan de Romeinenweg en op Danenhoef. Sommige hallen zijn al beschikbaar, andere op korte of langere termijn. Het is raadzaam om daar op tijd bij te zijn: de meeste hallen zijn namelijk al verkocht, vóórdat ze online verschijnen.

Persoonlijk

Heb je dus interesse om te investeren in vastgoed? Denk dan ook eens aan een (nieuwe) bedrijfshal. Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, zodat we goed begrijpen waar je behoefte ligt. We lichten je dan in dit gesprek toe wat de plussen en minnen van het beleggen in een bedrijfshal zijn en we kunnen nieuwe projecten laten zien. Ook informeren we je zodra er een passend object beschikbaar komt. En wellicht kunnen we je ook nog kennis laten maken met een geschikte huurder!

Onno Ernst

Van der Krabben Makelaardij